Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Korkulu sınıftaki meslekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dairesel tasarım, ayak izini en aza indirirken zengin dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar dâhilin kılgın bir kanunlar haline getirir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın bapları umumiyetle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu sistem, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylelikle yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya selim kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı anlayışsız Yangın Kapısı Fiyatları kapatması gerekir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda mimaridan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve isim hayatını asliye meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page